DIENSTEN

Hardware

De keuze in ICT apparatuur is enorm. Alle grote merken, zoals HP, Siemens, Cisco, Canon, zijn via ons verkrijgbaar. Gelukkig hoeft u geen tijd te besteden aan het doorspitten van het assortiment. Wij inventariseren met u welke oplossingen u nodig heeft. Onze ervaringen en die van onze klanten nemen wij mee om voor u goede producten te selecteren. U krijgt een voorstel welk product de beste kwaliteit/ prijs verhouding heeft voor uw bedrijf.

De meeste apparatuur kunnen wij na bestelling de volgende dag bij u leveren. Bij installatiewerkzaamheden aan de apparatuur worden andere afspraken met u gemaakt. Bij aflevering helpen wij u graag om het apparaat in gebruik te nemen. Wij bieden u de mogelijkheid om een servicecontract af te sluiten om ook tijdens gebruik verzekerd te zijn van optimale werking, zie support.

Apparaten worden voor plaatsing bij ons getest op goed functioneren. Op alle apparatuur zitten standaard fabrieksgaranties. Mocht onverlet een apparaat problemen opleveren, zullen wij als eerste u in een noodoplossing voorzien. Afhankelijk van fabriekgaranties wordt het apparaat gerepareerd of vervangen.

Software

De keuze in programma’s is enorm. Zowel besturingssystemen (zoals Windows 10, IOS, Android, Linux)  als toepassingen (denk aan office-, ERP-, CRM pakketten) zijn via ons verkrijgbaar. Gelukkig hoeft u geen tijd te besteden aan het doorspitten van het assortiment. Wij inventariseren met u welke oplossingen u nodig heeft. Mocht dit nodig zijn kunnen wij ook een eigen programma programmeren. U krijgt een voorstel welk product de beste kwaliteit/ prijs verhouding heeft voor uw bedrijf.

De meeste software kunnen wij na bestelling de volgende dag bij u leveren. Bij installatiewerkzaamheden met aangeschafte apparatuur worden andere afspraken met u gemaakt. Software wordt door ons voor u geïnstalleerd. Veel software is tegenwoordig makkelijk in gebruik te nemen door o.a. de helpfunctie of een servicedesk. Mocht dit wenselijk zijn, zoeken wij voor u een geschikte cursus om de software maximaal te benutten.

U kunt tegenwoordig ook kiezen voor een zogenaamde Cloud-oplossing. Hierbij huurt u de software tegen een vast bedrag per maand. Het voordeel hiervan is dat u altijd over de nieuwste versie beschikt.